Care e prețul pentru montajul mobilei?

montaj mobila cluj, montaj mobila ikea cluj, pret montaj mobila, cat costa montajul mobilei

Acum că ai comandat mobila pe care o visezi și probabil că e deja acasă sau pe drum spre tine, mai ai o treabă de rezolvat: montajul mobilei. Și probabil că te întrebi: oare care e prețul pentru montajul mobilei mele? Merită să plătesc pe cineva sau mai bine o montez eu? Că pe siteul vânzătorului scrie că e ușor de montat. Că e doar un puzzle pentru oameni mari.

Da, este un puzzle pentru oameni mari. Exact în aceeași măsură în care să fii IT-ist înseamnă să tastezi comenzi pe un ecran. Sau să fii medic înseamnă să scrii rețete și să pui bandaje. Pare foarte simplu când te uiți și e mai complicat când chiar trebuie să faci.

Care e prețul pentru montajul mobilei?

Întotdeauna  este un preț de plătit. Fie plătești prețul în timp și efort (montezi tu mobila) fie îl plătești în bani. Unul din cele două prețuri e musai să îl plătești dacă vrei să ai mobilă.

De multe ori plata în bani este cea mai ieftină. Pentru că cu bani nu cumperi doar timpul și efortul montatorului ci și experiența lui.

Dacă alegi să o montezi tu, lipsa de experiență se poate răzbuna: poți să te enervezi și să te cerți cu cei dragi sau poți să strici mobila. Plus că sigur durează mult mai  mult dacă o montezi tu.

Și am observat că mobila e răzbunătoare: poți face greșeli la un moment dat. Nu observi și nici nu ai vreun semnal că ai greșit. Și apoi vine un moment în care greșeala iese la iveală și tu trebuie să demontezi o parte din ce ai lucrat sau poate nu mai poți face nimic să repari eroarea. Alți nervi, altă distracție!

Cum mă poți ajuta să decid?

Bineînțeles că prețul montajului contează. Și din păcate nu există o sumă fixă de plată pentru montaj. Prețul este diferit de la mobilă la mobilă, depinde de ce este de făcut și de  dificultatea lucrării.

Însă Adi Iscusitul îți face întotdeauna propunerea de preț înainte și îți lasă timp să decizi. Fără nicio obligație.  Fără presiune și fără surprize la final.

Fiecare decide ce e mai important pentru el. Însă dacă tot ai dat banii tăi munciți pe  mobila ta, merită să o ai defectă de nouă? O să te mai poți bucura de ea dacă o strici la montaj?

Dacă îți dorești o mobilă montată cu multă grijă și atenție la detalii, sună-l cu încredere pe Adi Iscusitul și vezi cum te poate ajuta. Fără nicio obligație din partea ta. 

Adi Iscusitul montaj mobila Cluj, telefon 0758488836

Îl găsești pe Adi și pe Facebook și pe Instagram

Dacă vrei să te bucuri mai mult de mobila ta, uite câteva uite câteva sfaturi ca să o îngrijești corect.

Citește și: 5 lucruri de făcut înainte de a începe montajul mobilei

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *