Montaj dulap cu 6 usi si 4 sertare – 6 ore de lucru in 2 minute

montaj dulap 6 usi Adi Iscusitul, montaj mobila cluj, asamblare mobila cluj

Salut. Pentru azi ți-am pregătit un filmuleț  de 2 minute cu montajul unui dulap cu 6 uși si 4 sertare. Montajul a fost destul de dificil pentru că dulapul este unul voluminos, are câteva momente sensibile și a solicitat multă atenție și grijă.

A durat 6 ore fără pauză să îl montez și inițial m-am temut că nu o să îl pot monta deloc, deoarece distanța dintre pereți este exact cât lățimea dulapului. Asta înseamnă că nu există loc în lateral pentru montaj. Din fericire latelala se montează de sus în jos pe bază și asta mi-a permis să duc montajul la bun sfârșit, iar acum clientul se bucură de un dulap montat cum trebuie.

 

Ca să nu îți asumi riscuri, când îți comanzi o mobila ia în considerare să cumperi o mobilă care să îți lase un pic de spațiu suplimentar în cameră.

Îți recomandăm și acest articol despre îngrijirea mobilei .

Iar dacă ți-ai comandat o mobilă, decât să te chinui cu ea mai bine sună-l pe Adi Iscusitul pentru montaj mobilă în Cluj– tel 0758-488-836. Câstigi un montaj profesionist, cu multă grijă și atenție la detalii și scapi de griji!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *