Despre Adi Iscusitul

Adi Iscusitul a aparut din dorinta de a simplifica viata dumneavoastra. Am vazut si intalnit oameni care se chinuiau, uneori zile la rand sa monteze sau sa repare o mobila. Oare nu era mai simplu ca, in loc sa se enerveze ore intregi, sa se uite la un film bun, sa ia o cina gustoasa sau sa faca o plimbare cu bicicleta? Adevarul e, ca nu ne putem pricepe la toate. Uneori e mai bine sa lasam chirurgul sa faca o operatie, programatorul sa scrie un program si pe Adi Iscusitul sa va monteze mobila.

„Adi Iscusitul” poate suna un pic haios, amuzant. Asa si vrem sa fie. Scopul nostru e sa facem lucruri frumoase cu voie buna. Noi nu muncim, in sensul de greutate si efort. Noi parcurgem un drum, voiosi, spre satisfactia de a vedea ca dvs. aveti o mobila asa cum va place. Cu toate componentele la locul lor. Care functioneaza si arata bine.

Viata e frumoasa daca nu o complicam inutil. Cand fiecare face ceea ce stie si obtine rezultatul care il face mandru de efortul lui. Haideti sa lasam chirurgul sa isi faca operatia si sa se bucure de o viata salvata. Programatorul sa aiba satisfactia unui program fara bug-uri.

Iar pentru mobila, sunati-l pe Adi Iscusitul.

Tel: 0758 488836,
e-mail: adiiscusitul@gmail.com

Sau pe facebook: Adi Iscusitul.

SC Aseiori SRL
J12 / 2686 /2014
CUI: 33583032
Cap. soc. 200 RON
Sediu: Cluj Napoca, str. Calea Floresti