Despre Adi Iscusitul

Când, în urmă cu 8 ani, am început să montez mobilă, am căutat să văd alții ce mai fac în domeniu. Și vedeam pe internet anunțuri de genul: „montator cu experiență de 5 ani (sau 7 ani sau 10 ani) în montajul mobilei, montez orice tip de mobilă, etc.”

Și mă gândeam: Doamne, eu cum o să mă descurc cu concurența asta? Cine sunt eu față de aștia care au atâta experiență? O  să mă mănânce de viu!

Dar mi-am dat seama că pot să ofer ceva ce nici cea mai îndelungată experiență nu poate să ofere: grija. Grija față de client. Grija față de casa lui. Grija față de mobila lui.

Mai multă grijă

Așa că am căutat mereu moduri în care să am mai multă grijă de clienți: să am grijă să nu le lovesc parchetul din casă, să am grijă să nu le las urme pe pereți, să merg la montaj în ziua în care am promis că voi merge, să fac montajul corect, să mă ofer să ancorez mobila în perete, să o întaresc acolo unde o simțeam prea slabă, etc. Anii au trecut și cu ei a venit și experiența. Am învățat mult, uneori am și greșit, însă grija și atenția la detalii au rămas și rămân constante.

Iubesc oamenii și iubesc mobila.

De aceea sunt mândru când termin de montat o mobilă și o văd cât e de frumoasă. îmi  crește sufletul când văd bucuria clienților care au visat-o, au așteptat-o și care acum se pot bucura de ea. Și prind aripi când primesc de la clienți recomandări cum sunt cele de mai jos:

montaj mobila cluj napoca, asamblare mobila cluj napoca, adi iscusitul, montaj mobila ikea cluj napocamontaj mobila cluj napoca, montator mobila cluj napoca, adi iscusitul, montaj mobila ikea cluj napoca

Nu știu dacă sunt cel mai bun montator de mobilă din Cluj. Însă știu sigur că mă străduiesc, zi de zi, să fiu cel care are cea mai multă grijă de tine și de mobila ta.

Așadar dacă iți dorești o mobilă care să fie montată cu multă grijă și atenție la detalii, sună-l pe Adi Iscusitul! tel: 0758-488836.

e-mail: adiiscusitul@gmail.com
Sau pe facebook: Adi Iscusitul.

SC Aseiori SRL
J12 / 2686 /2014
CUI: 33583032
Cap. soc. 200 RON
Sediu: Cluj Napoca, str. Calea Floresti